€0,00

Webshop

Wij vinden het een ideale manier om kaas te serveren. Voldoende variatie en geen verspilling. De kaas is gemakkelijk te vervoeren,goed afgescheiden van elkaar door folie en er werd ook rekening gehouden met onze voorkeur . Niets dan lovende woorden dus .
- H.S. BOOM Doe het zelf formule -
Afgelopen woensdag heeft u mij een pakket vol met huisgemaakte desserts aangeleverd. WHOW wat heeft u heerlijke producten TOP.
- DdM Middenbeemster -
De reden waarom ik deze kaasjes besteld heb is dat er 0% vet in zit en dus prima past in een dieet om af te vallen. Ik wil u nog bedanken voor de goede service en tot de volgende bestelling!
- Wim G. -
Beste, De kaasfondue was voortreffelijk ! En dit compliment krijgen jullie van een rasechte Zwitser, die dus al ettelijke fondues heeft geproefd ! De levering verliep vlekkeloos en wat een verrassing die proef-staaltjes van jullie producten. Van ons ga je nog horen!
- Andrea Verhoek -
Van alle genodigden kregen we niets dan lof over de kaas. De keuze was ruim en zeer afwisselend. Alle kazen waren lekker op punt. De verpakking in aparte porties was ook zeer handig.
- L.Dewin Doe-het-zelf formule -
Wij zijn zeer tevreden over de producten die geleverd zijn op 26 oktober. Het was zeer leuk, dat er gratis stalen en een mooie handdoek bij waren. Zeer lekkere producten. Een lekkere verrassing. Super gewoon. Bedankt hiervoor.
- Thomas Maes -
Ik wil U toch bedanken voor de extraatjes in mijn verpakking. De raclettekaas is perfect geleverd. Super van kwaliteit. Het heeft iedereen lekker gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar .
- L.Meert -
Bedankt voor de stipte levering. Goederen waren correct en gekoeld in kaasbox bij levering. De toetjes waren heerlijk. Wij raden iedereen aan dit te proberen.
- H.vd. Haar -
Alle producten waren goed ingepakt en nog goed koud bij levering. De koerier was supervriendelijk en heeft zelf het pakket naar verdieping gebracht . Topservice - Bedankt
- D.Caus -
Na het succes van de Brusselse kaas zou ik graag nogmaals Brusselse kaas willen bestellen en wel 7 stuks!
- Wim G. -

      Zoeken

  • KAASFONDUE
  • BOXEN
  • GESCHENKEN
  • RACLETTE
  • KAAS ASSORTIMENT
  • HORECASERVICE/PROFESSIONEEL
  • BROOD
  • GARNITUUR - NOTEN
  • PROMOTIES EN AANBIEDINGEN
  • STREEKPRODUCTEN
  • LACTOSE VRIJE KAZEN
  • EIGEN BEREIDINGEN
  • WESTMALLE ABDIJKAAS
  • HOLLANDSE KAZEN
  • DIVERSE LANDEN KAZEN
  • ZWITSERSE KAZEN
  • OUDENDIJK AOC
  • GEITEN- EN SCHAPENKAZEN
  • ITALIAANSE KAZEN
  • BELGISCHE KAZEN
  • FRANSE KAZEN
  • SMEERBELEG

KAASFONDUE

  • Fondueset Suisse
     49,95/St
  • FONDUEPAN 2
     59,95/St
  • FONDUESET ALPES
     99,00/St
  • FONDUESET FROMAGGIO
     99,00/St
  • KAASFONDUE 6 PERSONEN
     48,00/St
  • KAASFONDUE 4 PERSONEN
     32,00/St
  • KAASFONDUE 10 PERSONEN
     70,00/St
  • FONDUESET BOSKA
     35,00/St

Het spijt ons, maar er werden geen producten gevonden!

KAASFONDUE

 49,95 /St

Fondueset Suisse

Basis fonduestel 

Meer info
 59,95 /St

FONDUEPAN 2

Fonduepan waarmee men 2 kazen kan serveren 

Meer info
 99,00 /St

FONDUESET ALPES

Authentiek fondueset all IN

Meer info
 99,00 /St

FONDUESET FROMAGGIO

Authentiek zwitsers Fondueset

 

Meer info
 48,00 /St

KAASFONDUE 6 PERSONEN

Kaasfondue

Kaasfondue is een gekende vorm van fonduen.
Je kan zelf aan de slag gaan en een verrassing bereiden voor je gasten. Gebruik bij de volgende bereiding een houten lepel.
Voor kaasfondues kan je verschillende kaassoorten gebruiken , naast de gebruikelijke gruyère en emmentaler.
Denk bijvoorbeeld aan camembert, brie, leerdammer maar ook Italiaanse soorten als mozzarella of pecorino. Voor een kaasfondue ga je best uit van 200 tot 250 gram kaas per persoon.
Voorzie een 20-tal blokjes stookbrood.

Ingrediënten
•  KAASMENGELING 
• 1 teentje knoflook
• 2 1/2 à 3 dl droge witte wijn
• 300 ml groentebouillon (van tablet)
• 1 1/2 eetlepel maïzena opgelost met 1 borrelglaasje kirsch
• 1 eetlepel grove mosterd
• versgemalen witte peper en nootmuskaat, zout

Recept
Halveer de knoflook en wrijf de binnenzijde van de fonduepan ermee in. Doe de overgebleven knoflook in een knijper.
Doe er vervolgens 2 1/2 à 3 dl droge witte wijn in en breng samen met de bouillon in de fonduepan aan de kook.
Snij de korst van beide kaassoorten en rasp de kaas.
Draai daarna het vuur lager en roer de beide kaassoorten in gedeelten met je houten lepel door de warme bouillon tot alle kaas gesmolten is. Knijp de overige knoflook bij de kaas.
Eens de kaas gesmolten is, giet je er het mengsel kirsch-maïsbloem in en een eetlepel grove mosterd.
Laat alles vervolgens nog 2-3 minuten zacht doorkoken tot de fondue goed gebonden is.
Breng het geheel op smaak met peper en zout. Of voeg er verse kruiden (peterselie, dragon, bieslook) of muskaatnoot aan toe voor een kruidige kaasfondue.
Laat de kaasfondue lichtjes koken tijdens de maaltijd.

Kaasmengeling voor de bereiding van een echte kaasfondue  1500g 

Door ons samengesteld en vers gemalen.

Verpakt per 500g

Meer info
 32,00 /St

KAASFONDUE 4 PERSONEN

Kaasmengeling samengesteld en vers gemalen .  ( 1000 g )

Verpakt per 500g 

Meer info
 70,00 /St

KAASFONDUE 10 PERSONEN

Kaasmengeling door ons samengesteld en vers gemalen ( 2500g)

verpakt per 500g

Meer info
 35,00 /St

FONDUESET BOSKA

fondueset  speciaal voor kaasfondue 

Meer info