- KAASFONDUE
- BOXEN
- GESCHENKEN
- RACLETTE
- KAAS ASSORTIMENT
- HORECASERVICE/PROFESSIONEEL
- BROOD
- GARNITUUR - NOTEN
- PROMOTIES EN AANBIEDINGEN
- STREEKPRODUCTEN
- LACTOSE VRIJE KAZEN
- EIGEN BEREIDINGEN
- WESTMALLE ABDIJKAAS
- HOLLANDSE KAZEN
- DIVERSE LANDEN KAZEN
- ZWITSERSE KAZEN
- OUDENDIJK AOC
- GEITEN- EN SCHAPENKAZEN
- ITALIAANSE KAZEN
- BELGISCHE KAZEN
- FRANSE KAZEN
- SMEERBELEG
Webshop
- L.Dewin Doe-het-zelf formule -
- Wim G. -
- Thomas Maes -
- Andrea Verhoek -
- H.S. BOOM Doe het zelf formule -
- L.Meert -
- DdM Middenbeemster -
- H.vd. Haar -
- Wim G. -
- D.Caus -
-
KAASFONDUE
-
BOXEN
-
GESCHENKEN
-
RACLETTE
-
KAAS ASSORTIMENT
-
HORECASERVICE/PROFESSIONEEL
-
BROOD
-
GARNITUUR - NOTEN
-
PROMOTIES EN AANBIEDINGEN
-
STREEKPRODUCTEN
-
LACTOSE VRIJE KAZEN
-
EIGEN BEREIDINGEN
-
WESTMALLE ABDIJKAAS
-
HOLLANDSE KAZEN
-
DIVERSE LANDEN KAZEN
-
ZWITSERSE KAZEN
-
OUDENDIJK AOC
-
GEITEN- EN SCHAPENKAZEN
-
ITALIAANSE KAZEN
-
BELGISCHE KAZEN
-
FRANSE KAZEN
-
SMEERBELEG
Zoeken
ITALIAANSE KAZEN
-
ALTA BADIA€ 23,95/Kg
-
DOLOMITENKONIG€ 23,95/Kg
-
STELVIO€ 23,95/Kg
-
GORGONZOLA€ 22,95/Kg
-
PARMESAAN GRANA PADANA€ 19,95/Kg
-
BURATTA BUFFEL 150g€ 2,99/St
-
MOZZARELLA BUFFEL 150g€ 2,95/St
-
MASCARPONE 500g€ 5,95/St
-
TALLEGIO€ 18,95/Kg
-
PECORINO SCHAAP€ 37,95/Kg
Het spijt ons, maar er werden geen producten gevonden!
ITALIAANSE KAZEN
ALTA BADIA
Kaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk maakt in de Regio Zuid- tirol namelijk te zuiden van het Galdertal .
Meer infoSTELVIO
Stilfser BOB kaas
De verse melk waarvan Stilfser BOB kaas wordt gemaakt, is afkomstig van ruim 300 bergboerderijen in Zuid-Tirol. 97% van deze boerderijen ligt op meer dan 1000 meter hoogte.
In 2007 is Stilfser kaas onderscheiden met het kwaliteitslabel BOB (Beschermde Oorsprongsbenaming), een erkenning van de uitstekende kwaliteit en de sterke verbondenheid met de regio en de traditionele productiemethoden. Stilfser kaas wordt uitsluitend gemaakt met melk van Zuid-Tiroolse bergboerderijen en met behulp van traditionele verwerkingsmethoden. Dit geeft de kaas zijn karakteristieke smaak en staat garant voor de authenticiteit van het product.
STILFSER BOB KAAS
- wordt in bepaalde regio's van Zuid-Tirol gemaakt van uitsluitend verse bergmelk.
- voldoet aan kwaliteitscriteria en richtlijnen voor het productiegebied, de kwaliteit van de melk, het voer voor de koeien, het inzamelen en opslaan van de melk en het produceren, rijpen en verkopen van de kaas. Deze richtlijnen zijn vastgelegd in productspecificaties die door de EU zijn goedgekeurd en waarvoor het Consorzio Formaggio Stelvio verantwoordelijk is. Een onafhankelijke instantie controleert of aan de eisen is voldaan.
- wordt volgens traditionele methoden verwerkt. In de rijpingsfase wordt autochtone microflora toegevoegd.
- heeft een kenmerkende kruidige smaak, aromatische geur en zacht-romige consistentie.
GORGONZOLA
Italiaanse blauwaderige kaas gemaakt van volle koemelk in het noorden van Italië
Geschikt als naspijs, maar ook geschikt als ingrediënt voor pastasaus en pizza
Meer infoPARMESAAN GRANA PADANA
Italiaanse kaas gemaakt van koemalk in de omgeving van Parma
Voor een kaas van 40 kg is 600 liter melk nodig
Rijping duurt 12,24 of 32 maanden afhankelijk van de categorie
Meer infoMASCARPONE 500g
Roomkaas voor de bereiding van sauzen en desserts
kan ook in combinatie met gorgonzola een heerlijk broodbeleg vormen
Meer infoPECORINO SCHAAP
Italiaanse schapenkaas afkomstig van het italiaans woord voor schaap pecora
uiterst geschikt voor geschilferd te gebruiken op pasta
Meer info-
Kaasbox - Danjo vof
Schildedreef 32, 2970 Schilde
Tel: 0475 31 57 68
BTW BE0732 780 362
E-mail: info@kaasbox.be
Algemene voorwaarden
Formulier herroeping
Privacy verklaring
-
U kan bij ons betalen met
-
Snel naar
Assortiment
Hoe werken wij?
Horeca
Verzending
Contact
Aanmelden