€0,00

Webshop

Ik wil U toch bedanken voor de extraatjes in mijn verpakking. De raclettekaas is perfect geleverd. Super van kwaliteit. Het heeft iedereen lekker gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar .
- L.Meert -
Alle producten waren goed ingepakt en nog goed koud bij levering. De koerier was supervriendelijk en heeft zelf het pakket naar verdieping gebracht . Topservice - Bedankt
- D.Caus -
Bedankt voor de stipte levering. Goederen waren correct en gekoeld in kaasbox bij levering. De toetjes waren heerlijk. Wij raden iedereen aan dit te proberen.
- H.vd. Haar -
Na het succes van de Brusselse kaas zou ik graag nogmaals Brusselse kaas willen bestellen en wel 7 stuks!
- Wim G. -
Van alle genodigden kregen we niets dan lof over de kaas. De keuze was ruim en zeer afwisselend. Alle kazen waren lekker op punt. De verpakking in aparte porties was ook zeer handig.
- L.Dewin Doe-het-zelf formule -
Wij vinden het een ideale manier om kaas te serveren. Voldoende variatie en geen verspilling. De kaas is gemakkelijk te vervoeren,goed afgescheiden van elkaar door folie en er werd ook rekening gehouden met onze voorkeur . Niets dan lovende woorden dus .
- H.S. BOOM Doe het zelf formule -
Wij zijn zeer tevreden over de producten die geleverd zijn op 26 oktober. Het was zeer leuk, dat er gratis stalen en een mooie handdoek bij waren. Zeer lekkere producten. Een lekkere verrassing. Super gewoon. Bedankt hiervoor.
- Thomas Maes -
Beste, De kaasfondue was voortreffelijk ! En dit compliment krijgen jullie van een rasechte Zwitser, die dus al ettelijke fondues heeft geproefd ! De levering verliep vlekkeloos en wat een verrassing die proef-staaltjes van jullie producten. Van ons ga je nog horen!
- Andrea Verhoek -
De reden waarom ik deze kaasjes besteld heb is dat er 0% vet in zit en dus prima past in een dieet om af te vallen. Ik wil u nog bedanken voor de goede service en tot de volgende bestelling!
- Wim G. -
Afgelopen woensdag heeft u mij een pakket vol met huisgemaakte desserts aangeleverd. WHOW wat heeft u heerlijke producten TOP.
- DdM Middenbeemster -

      Zoeken

  • RACLETTE
  • KAAS ASSORTIMENT
  • HORECASERVICE/PROFESSIONEEL
  • BROOD
  • GARNITUUR - NOTEN
  • PROMOTIES EN AANBIEDINGEN
  • STREEKPRODUCTEN
  • LACTOSE VRIJE KAZEN
  • EIGEN BEREIDINGEN
  • WESTMALLE ABDIJKAAS
  • KAASBOX - CADEAU
  • BIER
  • HOLLANDSE KAZEN
  • DIVERSE LANDEN KAZEN
  • ZWITSERSE KAZEN
  • OUDENDIJK AOC
  • GEITEN- EN SCHAPENKAZEN
  • ITALIAANSE KAZEN
  • BELGISCHE KAZEN
  • FRANSE KAZEN
  • SMEERBELEG

ZWITSERSE KAZEN

  • TETE DE MOINE
     16,95/Kg
  • EMMENTALLER AOC LAIT CRU
     18,95/Kg
  • GRUYERE AOC LAIT CRU
     19,95/Kg
  • APPENZELLER
     22,50/Kg

Het spijt ons, maar er werden geen producten gevonden!

ZWITSERSE KAZEN

 16,95 /Kg

TETE DE MOINE

 

Tête de Moine AOP
Tête de Moine AOP

Tête de Moine AOP

Kaasgenot uit de Jura. In fijne roosjes

Tête de Moine AOP, letterlijk ‘monnikshoofd’, is een cilindervormige, gesmeerde, halfharde kaas met een gewicht van zo’n 800 gram en een zeer fijn deeg, dat smelt in de mond. Hij wordt niet gesneden, maar met een speciale schaaf zoals de Girolle of Pirouette tot fijne roosjes gedraaid. Door het schaven komt een groter oppervlak van de kaas in aanraking met de lucht. Dit verandert enerzijds de structuur van het kaasdeeg en maakt anderzijds de volle ontplooiing van de aromatische, goed smeltende smaak mogelijk. De monniken in het klooster Bellelay in de huidige Berner Jura schaafden hun Tête de Moine AOP al met dit rechtopstaande mes. Volgens de overlevering gebruikten de monniken de kaas al in de 12e eeuw als betaalmiddel.

De kroon op elke kaasplank

De zuivere bergmelk verleent de Tête de Moine AOP zijn onvergelijkelijke smaak. In minder dan tien dorpskaasmakerijen binnen het herkomstgebied wordt hij volgens de strenge voorschriften van het AOP-specificatieblad geproduceerd en gedurende ten minste tweeënhalve maand op dennenhouten planken verzorgd.

Kaaskenners waarderen Tête de Moine AOP als de kroon op elke kaasplank, bij het aperitief, als dessert of als tussendoortje. Direct uit de koelkast kan de Tête de Moine het gemakkelijkste in roosjes worden geschaafd.

Meer info
 18,95 /Kg

EMMENTALLER AOC LAIT CRU

Zwitserse AOC kaas gemaakt volgens eeuwenoud recept en onder toezicht van de kaascommissie 

lactosevrij 

Meer info
 19,95 /Kg

GRUYERE AOC LAIT CRU

 

Le Gruyère AOP
Le Gruyère AOP

Le Gruyère AOP

De aromatische harde kaas uit West-Zwitserland

Wereldwijd prijzen kenners en genieters Gruyère AOP voor zijn typische, fijne aroma’s. Deze populaire harde kaas wordt al vele honderden jaren gemaakt in de omgeving van het stadje Gruyères in het kanton Freiburg. Tot vandaag wordt hij volgens het traditionele recept geproduceerd in de dorpskaasmakerijen van West-Zwitserland.

400 liter voor een kaaswiel

Voor een wiel van 35 kg is ongeveer 400 liter verse rauwe melk nodig. De koeien die deze hoogwaardige grondstof leveren, voeden zich in de zomer met weidegras en krijgen in de winter hooi. Er mogen geen additieven worden toegevoegd. Tijdens de rijpingstijd, die meerdere maanden duurt, worden de kaaswielen meermaals omgekeerd en met pekel gewassen. De vochtigheid maakt de vorming van de smeer mogelijk, die de rijping van de korst naar binnen toe bevordert. Hierdoor krijgt de Gruyère AOP zijn unieke smaak. De beschermde oorsprongsbenaming AOP garandeert dat alleen Gruyère AOP wordt verkocht die aan de strenge kwaliteitseisen van het specificatieblad voldoet.

Veelzijdig genot

Gruyère AOP hoort thuis op elk kaasplank. Hij kan als dessert of als snack met knapperig brood worden gegeten, of ook voor heerlijke warme gerechten worden gebruikt. En: in een echte fondue hoort Gruyère AOP. Gruyère AOP bestaat in de volgende varianten: mild, pikant, middelrijp of surchoix (eerste kwaliteit).

Meer info
 22,50 /Kg

APPENZELLER

Appenzeller®
Appenzeller®

Appenzeller®

De pittigste kaas van Zwitserland

Appenzeller® is één van de grootste Zwitserse kaasspecialiteiten. De pittigste kaas van Zwitserland wordt al meer dan 700 jaar ambachtelijk geproduceerd volgens een oude traditie. Het glooiende heuvellandschap tussen de Bodensee en het Säntis-massief is begroeid met gezond, voedzaam gras met vele kruiden. Dit levert de optimale basis voor de natuurlijke rauwe melk waarmee Appenzeller®-kaas wordt gemaakt. Het traditionele kaasmakersambacht is in het Appenzellerland een zorgvuldig in stand gehouden en nog steeds levendig gebruik, net zoals strijkmuziek, Talerschwingen en landelijke schilderijen.

Het geheime kruidenmengsel

Het strikt afgebakende productiegebied garandeert de authenticiteit van deze pittige kaasspecialiteit: Appenzeller® mag uitsluitend in de kantons Appenzell Innerrhoden en Appenzell Ausserrhoden en in bepaalde delen van de kantons St. Gallen en Thurgau worden geproduceerd volgens het overgeleverde recept. Zijn unieke, pittige smaak dankt de kaas aan de liefdevolle, ten minste drie maanden durende behandeling met de zogenaamde ‘Kräutersulz’, een kruidenmengsel waarvan de samenstelling een streng bewaard geheim is. Het kaaslabel op de onderzijde van elk kaaswiel staat borg voor de eersteklas kwaliteit.

Meer info